Sidor

söndag 29 augusti 2010

Caribbean Dance Studio

Ambitionen under veckans provdagarshysteri var ju att hinna förbi alla dansskolor. Riktigt så blev det inte. Vi hoppade Streetstar eftersom vi redan hade testat de klasser/lärare vi var intresserade av på andra skolor. Marikas hade bara 20-minutersklasser under provdagarna och det kändes lite snålt så vi hoppade även det (även om vi gärna ville kolla in Dan's Commercial HipHop). Bluehill hann vi helt enkelt inte med eftersom det var Caribbean Dance Studio samma dag.


På Caribbean Dance Studio dansade vi:
  • Zumba med Carlos Ibanez: bra träning men lite för mycket fitness, lite för lite dans för min smak. (Zumba kan också dansas på bland annat SATS med min kollega som instruktör här i Stockholm, eller så kan man kryssning i slutet av månaden!)

  • Reggaeton och lapdance med min kompis Zozan som driver skolan: har gått båda kurserna förut och det är kulkulkul! Skaka rumpa på reggae och kvinnligt och sensuellt på lapdance.

  • Dancehall med Melpo: rätt stor skillnad från förra terminen med Binta, inte riktigt lika mycket queen och kändes svårare. Men ska nog testa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar