Sidor

onsdag 11 augusti 2010

Bounce Summercamp dag 3

Tredje svettiga, härliga dagen på Bounce Summercamp. Vi dansade först med David till Ms Jade "Bighead" och sen andra passet med alltid lika glada Alvaro! Gillar hans lite hårdare stil som märks både i uppvärmningsmusik och I get it in som vi dansar till. Lyssnat på den massor sen i måndags och gillar den bara mer och mer.

Dagens koreografi med Alvaro.

8 kommentarer:

 1. mkt like :) ! kan nog bli mer film imorn, då ska vi kolla in de andra grupperna!

  SvaraRadera
 2. Skönt att se ngn som lägger upp lite filmer från veckan=). Har du fler? Lägg gärna upp dem också isf =)!
  Vet du föresten lite mer låtar som vi fick "skaka rumpa till" ?

  SvaraRadera
 3. hej Linus! vad kul att du hittat hit :) jo jag har en del filmer men vet inte riktigt hur mycket jag vågar lägga upp, i vissa syns personer tydligt och alla kanske inte vill vara med... tänkte du låtar som vi körde koreografier till? har länkat till alla låtarna nån gång i inläggen från veckan. annars har du lite skön musik här och här. ha det gott! /Lo

  SvaraRadera
 4. Okey.. Förståeligt men om antingen jag eller min kompis Dennis syns i ngn av dem, så är det väldigt uppskattat om jag kan få ta del av dem=).
  Ja dels de från koreografin, men även från uppvärmning mm. Fanns en lista vad jag minns, men hann inte med (glömsk som jag är) att anteckna ner vad som användes under lägret=(.
  Okey! stort tack för det!, Mvh Linus =)

  SvaraRadera
 5. hej Linus! jo men jag kan nog ha en del filmer med er, adda mig på fejjan om du vill så kan vi dela grejer där! tog inte heller listan men ska kolla om jag kan luska fram den! /Lo

  SvaraRadera
 6. Svårt (dåligt av mig) för mig, iom att jag ej kunnat lista ut ditt namn=P.. Lägg till mig istället Linus Olsson, från Arvika, men bor & studerar numer i Uppsala.

  SvaraRadera