Sidor

torsdag 2 september 2010

Udda dans i höst

Oavsett om man går en danskurs eller inte kan det vara kul med något annat vid enstaka tillfällen. Så till sådana tillfällen har jag ett par tips!

  • Ragdollz - tisdagarkvällar på Balettakademien kan man dansa med tjejerna från Ragdollz! Klassen är öppen och det är lika lärare och stilar varje gång. Det kommer testas allt från lyriskt och jazz till hiphop och kommersiellt och nivån är ganska hög. Annorlunda och roligt är att det är dresscode på kursen! Kolla www.ragdollz.se för att veta lärare, stil och vad man ska ha på sig. Kostar bara 100 kr per klass.

  • Dance Experience - vill man satsa lite mer och boosta sin dans kan man hänga på BA på onsdagkvällar. Under klassen får man feedback, styrketräning och teknikträning. De stilar som dansas är kommersiell hiphop, kommersiell jazz, kommersiell jazz på klackar, lyrisk hiphop, partnering, abstrakt hiphop, freestyle m.m. Hög nivå även här och kostar också bara 100 kr per klass.

  • Streetbeat - även torsdagar bjuder på inspiration på BA. Fokus ligger på hip hop och tanken är att dansarna ska inspireras av varandra, dela med sig av sin kunskap och skapa nytt tillsammans. Även här är det nya lärare för varje gång, nivån är hög och det kostar som de andra 100 kr per gång.

  • Streetstar DJ-session - avsluta dansveckan med en öppen session med live-DJ på söndagkvällen på Streetstar Dance Studios. Sessions, workshops och föresläsningar med svenska och internationella gäster är det som, förutom dans såklart, kan hända under dessa kvällar (håll kolla via nyhetsbrevet). Kvällarna är gratis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar