Sidor

måndag 31 maj 2010

Snart show!

Idag var det de sista danspassen på Caribbean Dance Studio för den här terminen. Lite tråkigt men eftersom vi kommer ha en uppvisning om två veckor så det blir förhoppningsvis ett par extraträningar! Redan idag körde vi extra långa pass så jag dansade sammanlagt två timmar reggaeton och nästan två timmar dancehall också - svettig, skakig och lycklig på tunnelbanan hem efter det som vanligt! Musiken och koreografierna är nästintill satta nu i alla fall så idag pratade vi mycket showkläder.

American Apparel är ju alltid ett säkert kort när det gäller danskläder men kan kosta en del. H&M Divided tycker jag har jättesnygga och billiga danskläder. Vi hittade en del på Gina Tricot också, bra när man är fler som ska köpa eftersom det är billigt och finns i massa färger och mönster som gör sig bra på uppvisningar!

2 kommentarer:

  1. Hej, jag älskar att läsa din blogg för själv ääälskar jag att dansa!
    Undrar bara vart du har köpt din a knästrumpor? är det på American Apparel? äslkar såna strumpor, vet du om det finns några billiga kopior här i sverige/stockholm :D tack för svar! älskar din blogg :)

    SvaraRadera
  2. tack snälla för en superfin kommentar :) vad glad jag blir! ja oftast köper jag strumporna på American Apparel, men ibland hittar jag liknande billigare på H&M eller Stadium tex. i Stockholm kan du kolla in Punkt Shop på Sergelgatan också (http://www.facebook.com/PunktShop13), de har rätt mkt crazy grejer. vi brukar kolla där när vi letar till shower!

    SvaraRadera