Sidor

onsdag 16 april 2014

Dansresor i sommar

Sugen på att kombinera dans och resa? Då kommer några tips här!

Afroinspirerad dansvecka på Gotland, juli
Veckan leds av dansare och trummisar från dansskolan Urkraft. Danserna som kommer att dansas är västafrikansk och AfroBeat som är en mix av Azonto, Coupe Decale, Dancehall och AfroHouse. Om det är fint väder kommer det dansas utomhus, annars i en danslokal i centrala Visby.Det erbjuds även trumkurser för den som vill du lära sig rytmerna till den västafrikanska dansen lite mer på djupet. Mer info finns här.

DreamWorks Dance Camp Antalya, augusti
DreamWorks Dance Camp är ett dansläger som bjuder på dansinstruktörer i världsklass och lyxig semester på femstjärnigt all inclusive-hotell. Mer info finns här.

Dans & träningsresa till New York, september
Har du drömt om att åka och ta klasser i NYC? Då är den här veckan det perfekta tillfället. Härliga Åsa Fornander arrangerar och kommer också, tillsammans med lokala gästlärare, att hålla i dansklasserna. I paketet ingår 1-2 dansklasser per dag i en studio på Manhattan och också ett tillfälligt medlemskap på Crunch gym. Crunch erbjuder grymma dansklasser - med lärare som även undervisar på till exempel Broadway Dance Centre och Peridance. Resa och boende ordnas själv. Mer info och pris finns här.

1 kommentar:

  1. På den här webbplatsen kan du få en topplista över kasinon som ger gratissnurr att spela, följ länken nu för att inte missa chansen att få en bonus https://sverigeautomatenbonus.com/free-spins/

    SvaraRadera