Sidor

lördag 2 november 2013

AfHo till förmån för Ung Cancer

Fredagen den 22 november arrangerar härliga Åsa en klass med det alldeles egna koncept AfHo, en enklare dansklassinfluerad av Afro och House. Afro som i stora dynamiska rörelser som öppnar upp och frigör, House som i fotarbete och jackin'. Samtidigt ges ett fantastiskt tillfälle att supporta Ung Cancer - deltagande på klassen kostar 100 kr och alla pengar går direkt till Ung Cancer!


Eftersom det är begränsat med plats är det bra att anmäla sig. Det gör man genom att skicka ett mail tillevent@vlhalsa.se. Betalning sker på plats. De 20 första som dyker upp får dessutom en tröja från NIKE, Ung Cancer kommer finnas på plats och sälja sina fina armband och Nordic Wellness kommer att lotta ut 10 st gratis-månader bland alla som är med och dansar.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag tänkte börja ta danskurser (nybörjare / street dance) och undrar vad för kläder och skor man ska ha på sig? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vad kul :) Mitt tips är först och främst kläder som du känner dig bekväm och gärna lite cool i. Jag kör hellre bylsigare mjukisbyxor och t-shirts än te.x. tighta linnen och tights. För skor skulle jag säga sneakers snarare än löparskor, men i alla fall skor som inte är för hala. Lycka till! /Lo

      Radera