Sidor

söndag 20 januari 2013

Nytt dansår, nya danskläder!

Början av året är alltid högsäsong när det gäller träning vilket givetvis betyder att det finns massvis med nya träningskläder att välja bland! Här kommer några tips.

Hos Nelly finns ett flertal träningskampanjer inför träningsåret 2013, bland annat denna inriktad på dans. Man kan också läsa Ida Wargträningstips för att bli stark som, ja just det, en varg!

Hos Kappahl kan man just nu köpa 3 för 2 på alla plagg märkta Active Wear. Bara älskar de här mönstrade tightsen!
Nu har det första designsamarbetet trillat in hos Frill.se! Det är designern Rebecka Bjellverud från Borås som har gjort den snygga specialdesignade handsydda danskollektion EGO by Bjellverud. Varje plagg är unikt och säljs i max fem exemplar av varje modell, endast via Frill.se.
Här finns i stort sett allt man behöver! Sortimentet uppdateras ofta.
Det som främst finns att hitta på H&M:s sportavdelning tycker jag är alla färgglada sport-BH:ar. Det finns fler i butik än online!

Som klubbmedlem får man just nu 20 % rabatt på hela sortimentet Å Sport.

Här hittar man det mesta man behöver när det gäller basic mjukisbyxor, hoodies och linnen!
Gina bjuder inte ett särskilt spännande sortiment denna gång, men har de bra hotpants vilket kan vara lite svårt att hitta annars.
Bikbok har inte direkt någon sportkollektion, men de har mjukisbyxor och hoodies som jag tycker funkar finfint för dans. Och så har de en denna snygga kampanjbild för kollektionen Never Denim!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar